Η εταιρεία

Bingenheimer Saatgut AGBingenheimer Saatgut AGΜια ομάδα με ανοιχτό πνεύμα και δέσμευση στα βιοδυναμικά προϊόντα, αναγνώρισε από νωρίς, ότι το θέμα «σπόρος» θα είναι ένα βασικό ζητούμενο της βιολογικής καλλιέργειας τα επόμενα χρόνια. Η Γερμανική εταιρεία Bingenheimer Saatgut AG είναι μέλος του Συλλόγου Kultursaat, της Ένωσης για την έρευνα ποικιλιών σπόρων κηπευτικών για τη βιοδυναμική και τη βιολογική γεωργία, που λειτουργεί από το 1985.
Οι στενές σχέσεις της εταιρείας με τον Σύλλογο και τους ίδιους τους παραγωγούς σπόρων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της. Οι περισσότεροι παραγωγοί είναι μέλη του Συλλόγου και μέτοχοι της εταιρείας, φέρνοντας τη δική τους οπτική μέσα από τις εμπειρίες τους. Και αυτή είναι μια σχέση που, κυρίως, βασίζεται στη
διαφάνεια και την εμπιστοσύνη.

Επιπλέον, η επέκταση της γκάμας των σπόρων είναι ένα συνεχές και απαιτητικό ζητούμενο για την εταιρεία. Πριν λανσαριστεί μια ποικιλία, δοκιμάζεται και ξαναδοκιμάζεται σε διάφορες τοποθεσίες και καιρικές συνθήκες, πράγμα που αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την προώθησή της. Εξίσου, σημαντικές για την εταιρεία είναι οι ίδιες οι εμπειρίες των καταναλωτών.

Bingenheimer Saatgut AG

Δείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας >>>